Gällande lämplighetstest
– 
Avbokning/avhopp skall göras senast 14 dagar före testdatum för att få pengarna återbetalda.
Detta på grund av att testledare och beskrivare samt lokaler skall kunna avbokas om testet måste ställas in på grund av för många avbokningar

 Anmälningsregler:

Generella regler för  kurs

Anmälan är bindande.

Betalningsvillkor

    • När du blivit godkänd på lämplighetstestet  antar vi att du vill gå utbildningen och faktura kommer att skickas till dig via epost om du inte fått dem redan vid lämplighetstestet. Fakturan läggs oftast med betalvillkor i anslutning till månadsslutet månaden före kursstart. Anmälan är bindande och du blir betalningsskyldig för kursen.
    • Observera att fakturorna måste vara betalda före kursstart.
    • Avbetalningsavtal – Vi samarbetar med Human Finans www.humanfinans.se angående avbetalningsplaner, räntefri avbetalnings kan arrangeras.

 

Vilka avbokningsregler gäller för utbildningen?

  • Du kan endast avboka din plats på utbildningen om du har läkarintyg som styrker att sjukdom förhindrar dig att genomföra utbildningen. Utan läkarintyg blir du skyldig att betala för utbildningen. Anmälningsavgiften återbetalas ej. Du har dock möjlighet att i mån av plats vid senare tillfälle delta på utbildningen.
  • Om ovan nämnda tillfälle skulle uppstå och du har påbörjat utbildningen och deltagit på lektion återbetalas ej den tid du deltagit på utbildningen.
  • Vid no show dvs. ingen avbokning och ingen närvaro blir du betalningsskyldig för utbildningen.

Generella regler/avbetalningsplan

 

Human Konto – Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!
I samarbete med Human Finans erbjuder vi flera alternativ till delbetalning av dina utbildningskostnader. Du kan t.ex. räntefritt dela upp din betalning i 6 eller 12 månader. Du kan också välja att dela upp din betalning på längre tid men då ed ränta. Information och ansökan på www.humanfinans.se För kostnadsfri rådgivning ring 08-560 201 15.