Vi erbjuder flera olika typers föreläsningar och handledning

Om något av alternativen är intressant, maila oss för offert; info(@)terapihundskolan.se

Hjälp att hitta rätt hund
Ibland kan det vara väldigt svårt att hitta rätt hund för detta yrke. Vi kan hjälpa dig att fundera ut vilken ras, storlek och om du önskar kan vi hjälpa dig att leta fram rätt individ. Vi hjälper dig även att ge ett utlåtande i en valpkull.

Arbetande hundteam med praktisk handledning.
Dels erbjuder vi handledning till dig som går utbildning och vill få stöd i din arbetsförlagda praktik. Vi ger även handledning till dig som redan arbetar som tjänstehundsteam och vill utvecklas i ditt arbete. Maria Stenmark och Sara Karlberg erbjuder handledning för er som hundteam i att antingen få personliga besök med utvärdering och inspiration eller så kan du även videofilma dig själv för att få personlig handledning.

Företagaren säljhandledning – det personliga varumärket
Sara Karlberg har erfarenhet av att handleda och inspirera företagare inom hundbranschen speciellt de som ska arbeta som tjänstehundförare och egen företagare. Genom sin kompetens inom medie- och kommunikationsvetenskap och arbete inom både tv och reklambranschen erbjuder hon er möjlighet att få privat handledning i att sälja era tjänster och skapa ett personligt varumärke.

Innehållet i handledningen baseras på den nivå du själv är på. Ämnen som kan behandlas är affärsplan, marknadsföring, marknadsstrategier, profilering, hisspresentationer, säljsamtal, det personliga varumärket.

Individuellt upplägg
Du kan själv individuellt få handledning som består i ett paketupplägg där du får ta del av både teori och praktisk feedback på det material du ska framställa för att sälja dina tjänster samt hur du ska gå till väga.

Grupp
Är ni en grupp med fler än sex deltagare kan ni dra ner på kostnaderna samtidigt som ni som kollegor kan få draghjälp av varandra.