Informationsdag

Vi erbjuder en möjlighet att få veta mer om sociala tjänstehundar och allt vad det innebär.

Är du politiker/beslutsfattare eller intresserad av att utbilda hund. Här får du information om de effekter och vinster som en social tjänstehund kan medföras så är detta ett perfekt tillfälle att besöka Svenska Terapihundskolan och Sociala Tjänstehundar i Sverige AB.

Det finns också möjlighet få en förhandsbedömning på sin hund (om den är under ett år) eller utföra ett lämplighetstest i vissa fall. Detta framgår i anmälan.

Anmälan är bindande och kostar 350kr för hela dagen inklusive kaffe och kaka på förmiddagen.

Varmt välkommen

Inspirationsläger

Vi alla som arbetar på Svenska Terapihundskolan vet hur det känns att vara ensam hundförare ute i sin egen verksamhet. Vi vill värna om alla hundteam och erbjuda er möjlighet att utvecklas och nätverka. Våra endagsföreläsningar kallar vi workshops och de kurser som vi erbjuder i två eller fler dagar med övernattning kallar vi för inspirationsdagar/läger

Hittar du inte datum för workshop på en ort nära dig så vänligen kontakta oss så skapar vi ett tillfälle just för er.

Vi har skapat ett lyckat och efterfrågat koncept där vi hjälper hundteamen att utveckla sina styrkor till ett väl fungerade effektivt hundteam.

Ett arbetande tjänstehundsteam ska arbeta med glädje som utgångspunkt. Glädjen ska finnas både hos hunden, föraren och framför allt deltagaren. Vi hjälper genom våra träffar er att utvecklas och hitta nya sätt och vägar som ni kan följa i ert arbete.